Lumolande

Lumolande (2699194-9) on green care pohjaista, eläinavusteista luontovoimatoimintaa tuottava yritys Kymenlaaksossa. Lumolande sijaitsee keskellä maaseutua, kauniissa Liikkalan kylässä. Toimintaympäristönämme on monimuotoinen maaseudun luonto metsineen ja peltoineen. Lumolandella saat luvan kanssa lumoutua luonnon ihmeistä, voimaantua aidon tulen ääressä, rapsutella lampaita, tuoksutella maaseudun tuoksuja, kulkea metsässä ja pellon laidalla ilman kiirettä. Lumolanden palveluista löydät mm. ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta, aistiohjausta sekä ratkaisukeskeistä kuvataideterapiaa. Järjestämme myös erilaisia käsityö- ja taidekursseja sekä elämyspäiviä.

Voimme toteuttaa työyhteisöönne TYKY ja TYHY päiviä luonnosta voimaantuen ja esim. taideterapeuttisia harjoitteita tehden, sekä erillisien lyhytkurssien muodossa. Lumolandelta löytyy myös laavu ja 10 hengen metsätiipii. 

Olen Taina, kolmen lapsen äiti. Minulla on vuosien opetuskokemus peruskoulun ja lukion aineenopettajana käsityön- ja kuvataiteen muodossa. Koulutustaustaa minulla on kertynyt kasvatustieteen opintojen jälkeen mm. voimauttavan valokuvauksen opinnoista, ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin ja neuropsykiatrisen valmentajan opinnoista, sekä aistiohjaajan opinnoista. Työkenttänäni toimii luonto, jossa toteutan green care pohjaista eläin-ja luontoavusteista valmennusta, Luovi-luonnosta virtaa ohjausta, sekä luontoyhteysohjausta. Työssäni asiakkaitten kanssa käytän myös puutarhaterapeuttisia menetelmiä. Aistimaskottipupumme Lumo toimii vaihtelevasti asiakastilanteissa työparinani. Lumo on fiktiivinen kokohahmopukuinen maskotti, jota voi silittää ja halata. Lumo elehtii eläväisesti, vaikka ei pupuna tuota puhetta.

Työskentelyssäni asiakkaiden kanssa, vahvassa asemassa ovat eläin- ja luontoavusteisuus. Työotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja kuulluksi. On tärkeää etsiä ja löytää omat, kannattelevat vahvuudet- omat supervoimat. Haluan auttaa sinua siinä -rinnalla kulkijana.